Wayne Shaw, a la banqueta, durant la segona part del matx
Futbol

L'Arsenal continua endavant a la Copa, però l'estrella és el porter suplent del Sutton

Wayne Shaw, que s'ha convertit en una figura mediàtica pels seus hàbits inusuals en l'esport d'elit, es menja un entrepà durant el partit de la Cup

Actualitzat

L'Arsenal va fer bons els pronòstics i va passar al quadre de classificats per als quarts de final de la Cup superant el Sutton, de la cinquena categoria (0-2). El gallec Lucas Pérez i Theo Walcott van marcar els gols d'un Arsenal que ara se les haurà amb l'altra sorpresa de la Copa, el Lincoln, també de la Non League.

El protagonista del partit, però, no va jugar ni un minut: va ser el porter suplent del Sutton, Wayne Shaw. A mesura que l'equip del Sud de Londres  anava avançant en la competició, ha anat sorgint la figura d'aquest porter, de 46 anys i uns 115 quilos de pes, que ha acceptat de bon grat el focus mediàtic des de l'eliminatòria contra el Leeds.

Durant el partit contra l'Arsenal, conscient que les càmeres estaven pendents d'ell, o potser només per matar els nervis, Shaw es va menjar un entrepà a la banqueta mentre els seus companys intentaven remuntar el 0-2 advers.

El seu gest, però, podria anar més enllà d'una broma: la Federació anglesa ha obert una investigació després de comprovar que una casa d'apostes va acceptar apostes sobre si Shaw menjaria a la banqueta. Això ha despertat les sospites, però el porter ho ha negat tot: "Vaig pensar en fer una broma veient que ja havíem fet els tres canvis, faltava poc i ja anàvem perdent 2-0", ha explicat.

 

Anar al contingut