Els jugadors de l'Arsenal celebren la victòria a la final de la FA Cup (Reuters)
Futbol internacional

L'Arsenal conquereix la FA Cup i impedeix el doblet del Chelsea (2-1)

Els "gunners" s'han imposat amb gols d'Alexis Sánchez i Ramsey en la final disputada a Wembley i han frustrat el doblet dels "blues", campions de la Premier League

L'Arsenal d'Arsène Wenger s'ha proclamat campió de la FA Cup anglesa després de derrotar el Chelsea en la final disputada a l'estadi de Wembley (2-1). Els "gunners" s'han avançat amb un gol matiner d'Alexis Sánchez, un diana precedida de polèmica ja que el xilè havia fet un control previ amb la mà. En un primer moment, l'àrbitre semblava que no donaria validesa al gol però finalment ha acabat pujant al marcador.

Després d'aquest gol als quatre minuts, al Chelsea li ha costat reaccionar i l'Arsenal ha portat la iniciativa i fins i tot ha desaprofitat alguna clara ocasió per fer el segon abans del descans. En la represa, la final encara s'ha complicat més per als "blues" quan s'han quedat amb deu per l'expulsió de Victor Moses en el minut 66 però tot i la inferioritat numèrica, Diego Costa ha pogut fer l'empat a un.

L'alegria li ha durat ben poc al Chelsea i només tres minuts més tard, Ramsey ha tornat a avançar l'Arsenal, que ja ha pogut mantenir l'avantatge en el marcador. El conjunt londinenc ha acabat aixecant la tretzena FA Cup del seu palmarès, la setena amb Wenger a la banqueta, i ha frustrat les opcions de doblet dels homes d'Antonio Conte, flamants campions de la Premier League.