Barça

L'Arsenal comunica oficialment al Barça que Cesc Fàbregas "és intransferible"

L'Arsenal continua inflexible. El club londinenc ha comunicat oficialment al Barça que Cesc Fàbregas "és intransferible", per la qual cosa no està previst cap viatge imminent de Sandro Rosell a Londres per tancar el traspàs, segons ha revelat Josep Maria Bartomeu. Arsène Wenger ha reconegut que s'ha reunit amb Cesc aquest divendres a la tarda, però no ha explicat detalls d'aquesta trobada. El que sí que ha explicat el tècnic dels "gunners" és que està convençut que el d'Arenys es quedarà a l'Arsenal.

Actualitzat
"No donem res per perdut. L'Arsenal ens va dir que no el volien vendre i que serien inflexibles. Aquesta és la posició d'avui, no sé què passarà demà. Hem de respectar la seva decisió", ha dit Bartomeu. El vicepresident esportiu ha explicat que, en els últims dies, el Barça s'ha dedicat a intentar millorar la relació amb l'Arsenal. Unes relacions trencades arran de l'actuació de l'anterior junta directiva presidida per Joan Laporta, segons Bartomeu.

Reunió Wenger-Cesc

Arsène Wenger ha reconegut aquest divendres a la tarda que s'ha reunit amb Cesc Fàbregas a l'Emirates Stadium de Londres, i que han parlat del seu possible fitxatge pel Barça. Wenger ha manifestat que no pot revelar el que s'ha dit en aquesta reunió, perquè, segons ell, el que parla amb els seus jugadors són converses privades, que no es poden airejar. Tot seguit, però, ha deixat ben clar que està plenament convençut que Cesc Fàbregas serà el capità de l'Arsenal la temporada vinent.

Igualment, ha comentat que res no ha canviat en els últims dies, i que no pensa reunir-se amb cap directiu blaugrana. Finalment, ha qualificat de broma el moment en què Piqué i Puyol li van posar la samarreta del Barça en la celebració del Mundial de la selecció espanyola. Així doncs, les manifestacions de Wenger d'aquesta tarda confirmen les que al matí havia fet el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu. De tota manera, el Barça no llença la tovallolla. Falta saber si Cesc també està disposat a no llençar-la.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut