Santi Cazorla celebra el seu gol. (Foto: Reuters)

L'Arsenal aprofita el mal moment del Manchester City a la Premier (0-2)

El Manchester City, rival del F. C. Barcelona en els vuitens de la Lliga de Campions, ha perdut aquest diumenge al seu estadi davant l'Arsenal (0-2). Aquest resultat allunya els de Manuel Pellegrini del líder de la Premier, el Chelsea de José Mourinho

L'equip de Manchester ha encaixat la tercera derrota de la temporada davant un Arsenal liderat per Santi Cazorla. El migcampista ha marcat de penal el primer gol del duel, en el minut 24. Ja en la segona part, l'espanyol ha fet la centrada que ha permès a Olivier Giroud aconseguir el segon gol dels visitants.

El "Kun" Agüero ha estat titular per primera vegada des de la seva lesió en un equip local que ha perdut empenta. El Manchester City només ha guanyat un dels seus quatre últims enfrontaments i comença a perdre de vista el líder, un Chelsea que li treu 5 punts d'avantatge. Una situació inversa a la que viu l'Arsenal d'Arsène Wenger, que s'ha imposat en 4 dels seus 5 darrers partits.