L'Arsenal aconsegueix una golejada històrica a la Champions davant l'Slavia de Praga (7-0)

L'Arsenal ha signat una golejada històrica a la Lliga de Campions davant l'Slavia de Praga, per 7-0, amb dues dianes de Cesc Fàbregas. L'Emirates Stadium ha gaudit com mai i els jugadors de l'Slavia han acabat demanant perdó als seus aficionats desplaçats. En d'altres partits, al grup E del Barça, l'Stuttgart s'ha quedat sense opcions de seguir endavant en perdre davant el Lió (0-2). El Manchester United ha protagonitzat el seu festival particular amb un 2-4 al camp del Dinamo de Kíev.

Grup E:

Stuttgart, 0 - Lió, 2

Al grup del Barça, l'Olympique de Lió encara manté esperances de passar a la següent fase després d'endur-se el "matchball" davant de l'Stuttgart. Fábio Santos ha fet emmudir el Gotlieb-Deimler amb el 0-1, en el minut 56. I la sentència ha arribat a onze minuts del final, obra d'un dels davanters més inspirats d'aquest principi de temporada, Benzema. L'Stuttgat ho ha perdut tot. També les possibilitats matemàtiques de seguir endavant.

Grup F:

Dinamo de Kíev, 2 - Manchester United, 4

Festival del Manchester United al camp del Dinamo de Kíev amb un 2-4 per als de Sir Alex Fergusson. En el minut 10, el 0-1 després d'una falta que treu amb molta precisió Ryan Giggs i Rio Ferdinand remata al fons de la xarxa. El gol matiner ha descentrat els russos, que en el minut 18 ja han encaixat el segon. Cristiano Ronaldo combina amb Brown i la centrada d'aquest últim l'aprofita, lliure de marca, Rooney. El Dinamo ha aconseguit escurçar la distància en el minut 34, gràcies a una rematada de Diogo Rincón a centrada de Correa. Però, en el minut 41, nova internada de Giggs i la seva centrada la remata, amb molta col·locació, Cristiano Ronaldo. El portuguès ha fet també el 2-4 de penal en el minut 68. I, deu minuts més tard, els ucraïnesos han fet el 2-4 definitiu gràcies al guineà Bangoura.

Roma, 2 - Sporting, 1

El Roma ha fet un pas de gegant per ser segon al grup del United. Els italians s'han avançat en el minut 15. Pizarro ha servit un córner i el brasiler Juan s'ha avançat als seus marcadors per batre el porter Tiago. Però només tres minuts més tard, en el 18, l'Sporting de Lisboa ha empatat, per mitjà de Liedson, que ha fet una gran rematada de cap, a centrada d'Abel, impossible d'aturar per a Doni. L'equip d'Spalleti ha desaprofitat un penal, per mitjà de Mancini, però ha acabat guanyant amb un gol de Vucinic a 20 minuts per al final.

Grup G:

CSKA de Moscou, 1 - Inter, 2

Victòria vital per a l'Inter a Moscou davant el CSKA, i això que el campió italià ha començat perdent després d'una subtil meravella que s'ha inventat el brasiler Jô en el minut 32. Bona retallada, gran xut col·locat i gol. En el minut 52, però, un clàssic com Hernán Crespo ha fet l'empat. I a deu minuts per al final ha arribat el gol del triomf interista. Figo penja una falta, Samuel remata de cap i Mandrykin s'empassa la pilota després del bot. Figo ha jugat el seu partit cent en la Champions i ha entrat a formar part d'un selecte club on només hi són cinc jugadors més: Raúl, Roberto Carlos, Beckham, Maldini i Oliver Kahn.

PSV Eindhoven, 0 - Fenerbahçe, 0

L'altre partit sense gols de la jornada, a part del Rangers-Barça, ha estat el PSV-Fenerbahçe. Hi havia molt en joc i el respecte entre tots dos equips ha tingut massa pes. Els turcs continuen imbatuts després d'aquest partit, però veuen com l'Inter de Milà els ha robat la primera plaça del seu grup.

Grup H:

Arsenal, 7 - Slavia, 0

L'Arsenal continua intractable en aquest grup H. Aquest dimarts, festival davant l'Slavia de Praga, al qual han fet, literalment, un set. Set a zero, la màxima diferència de marcador en la història de la Champions. Cesc Fàbregas ha fet dansar el seu equip a un ritme imperial. El català ha obert la llauna en el minut 5 amb un gran gol, en què ha demostrat la seva classe. El 2-0 ha trigat a arribar. En el minut 24 xuta el bielorús Hleb i Hubacek desvia a la seva xarxa. I l'huracà dels d'Arsène Wenger ha provocat un tercer gol abans del segon temps, en el minut 41, amb Theo Walcott aprofitant un error del porter. En el segon temps, l'Arsenal ha jugat amb els txecs. Hleb ha fet el 4-0, sense obstacles. Després, també ha repetit Walcott. I per completar la triple parella ha tornat a marcar Cesc. L'Emirates Stadium s'ho ha passat bomba, i més encara quan el danès Bendtner, de 20 anys, ha fet el 7-0 definitiu, en l'últim minut. Al final d'aquesta exhibició de futbol total, els jugadors de l'Slavia han demanat perdó als seus aficionats desplaçats.