Futbol

L'Argentina se la juga davant Colòmbia en la fase de classificació per al Mundial de Rússia

La selecció albiceleste ha de superar Colòmbia aquesta matinada per no despenjar-se en la lluita per ser al pròxim Mundial i no entrar en una espiral autodestructiva

Actualitzat

L'Argentina de Leo Messi té un partit decisiu aquesta matinada en la seva cursa cap al Mundial de Rússia. S'enfrontarà amb Colòmbia a l'estadi del Bicentenario, de San Juan de Mendoza, amb l'obligació de guanyar per no quedar-se despenjada de la lluita per una plaça mundialista.

La selecció albiceleste, que no es perd un mundial des del 1970, és actualment sisena en el grup de classificació sud-americà i només hi ha en joc quatre places directes i una cinquena en una repesca amb la millor selecció oceànica.

Al marge dels mals resultats, les fortes crítiques que reben per part dels aficionats afegeixen més tensió als actuals subcampions del món. Ningú, ni tan sols Messi, se salva de la indignació dels seus compatriotes, una arma que espera aprofitar la selecció colombiana, tercera amb 2 punts més que els de Bauza.   

El Brasil i l'Uruguai, a un pas de Rússia

Mentre l'Argentina pateix, el Brasil i l'Uruguai poden fer un pas molt important per assegurar la seva presència al pròxim Mundial si guanyen els seus respectius partits a domicili. La "canarinha", líder del grup amb 24 punts, visita el Perú, que ha de sumar de tres en tres per continuar tenint opcions. El partit "a priori" més igualat és el que es viurà a Xile, on la vigent campiona continental, ara cinquena, visita l'Uruguai, segon classificat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut