Els blaugranes Neymar i Mascherano, capitans de les seves respectives seleccions, s'abracen al final del partit (Reuters)
Futbol

L'Argentina i el Brasil empaten (1-1) en un clàssic descolorit

Ezequiel Lavezzi ha avançat una selecció "albiceleste" sense pólvora per les lesions, i Lucas Lima ha empatat en el partit que suposava la reaparició de Neymar amb la "canarinha"

Actualitzat

Tant la selecció argentina com la brasilera han demostrat que continuen lluny de les seves millors versions i han empatat a 1 a l'estadi Monumental de Buenos Aires, en partit de classificació per al Mundial de Rússia-2018

La selecció "albiceleste", sense els lesionats Leo Messi, Sergio Agüero i Carlos Tévez, ha estat molt limitada en l'aspecte ofensiu. Tot i això, semblava que el gol d'Ezequiel Lavezzi, en el minut 34, obriria la porta al primer triomf de l'equip en la lligueta.

No ha estat així. El Brasil, impulsat pel reaparegut Neymar i per l'entrada de Douglas Costa, ha reaccionat en la represa, i, poc abans d'haver-se jugat una hora de partit, Lucas Lima ha establert l'empat que seria definitiu. El migcampista del Santos ha aprofitat el refús d'una rematada de cap de Douglas Costa a centrada de Dani Alves que s'havia estavellat al pal. Tant Mascherano, en el bàndol local, com Neymar i Alves, en el visitant, han jugat tot el partit. 

Tot i que la fase de classificació sud-americana té divuit jornades, l'Argentina, vigent subcampiona mundial, està en el penúltim lloc, amb només dos punts de nou de possibles. El Brasil, amb quatre punts, ja en té cinc de desavantatge respecte al líder de la lligueta, el sorprenent Equador.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut