Futbol Internacional

L'Argentina i Colòmbia empaten a 0 i Messi juga mitja hora en el seu retorn

Leo Messi, que havia rebut l'alta mèdica abans del partit, ha jugat l'última mitja hora del partit de l'Argentina amb Colòmbia de classificació per al Mundial de l'any que ve. El blaugrana ha acusat la falta de ritme i no ha pogut evitar l'empat a zero de l'"albiceleste". La selecció de l'Argentina segueix liderant amb solvència el grup sud-americà classificatori per al Mundial del Brasil.

Actualitzat
Leo Messi, que havia rebut l'alta mèdica abans del partit, ha jugat l'última mitja hora del partit de l'Argentina amb Colòmbia de classificació per al Mundial de l'any que ve. El blaugrana ha acusat la falta de ritme i no ha pogut evitar l'empat a zero de l'"albiceleste".

La selecció de l'Argentina segueix liderant amb solvència el grup sud-americà classificatori per al Mundial del Brasil tot i no passar de l'empat a 0 contra Colòmbia en partit jugat aquesta matinada. Leo Messi ha començat a la banqueta. Havia rebut l'alta mèdica tot just unes hores abans, després de gairebé un mes de baixa. L'últim partit de Messi va ser el 12 de maig, contra l'Atlètic de Madrid.

Empat final tot i que a Colòmbia li han anul·lat 1 gol i a l'Argentina 2, en l'enfrontament número 90 de Mascherano amb l'Argentina. L'altre blaugrana de la selecció albiceleste ha jugat tot el partit. En el minut 25 l'àrbitre ha expulsat un jugador de cada equip. Higuaín i Zapata s'han barallat per una pilota i el col·legiat ha decidit treure la vermella directa als dos jugadors.

Tot i que no hi ha hagut gols, l'enfrontament ha estat ple d'incidències amb accions polèmiques, gols anul·lats, dues expulsions i nombroses ocasions de gol més per part dels locals que jugaven davant el seu públic de Buenos Aires.

Dimarts, a partir de les onze de la nit i també en directe per Esport3, l'Argentina disputarà a Quito contra l'Equador un altre partit d'aquesta fase de classificació de la Conmebol.

La Xile d'Alexis manté les seves opcions

La que també manté les opcions de classificar-se per a Brasil 2014 és la selecció xilena. És quarta després d'haver guanyat el Paraguai, aquesta matinada, per 1 a 2. Especialment bonic ha estat el primer gol xilè, de Vargas, amb una bona actuació del blaugrana Alexis. Vidal, en el 55, ha fet el 0 a 2. No ha servit de res el gol de Roque Santacruz. Els paraguaians, últims d'aquest grup sud-americà, queden matemàticament fora del pròxim Mundial quan falten cinc jornades per al final de la fase de classificació.
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut