Mundial

L'Argentina guanya Grècia (2-0) i acaba primera del grup B; Corea del Sud acaba segona

L'Argentina s'ha classificat com a primera del grup B en vèncer per 2-0 contra Grècia i s'enfrontarà als vuitens amb Mèxic. Maradona va donar descans als titulars excepte Messi, que va ser el capità de l'"albiceleste", i un parell més de futbolistes. Un d'aquests, Demichelis, va fer el primer gol dels argentins, que van dominar a plaer una Grècia ultradefensiva. Palermo va fer el 2-0 en els instants finals. Més gols es van veure en l'altre partit del grup, en què Nigèria i Corea del Sud van empatar 2-2. Els asiàtics, que van marcar per mitjà de Jung Soo i Chu Young, es classifiquen com a segons i se les hauran als vuitens amb l'Uruguai.

Argentina, 2 - Grècia, 0

El Grècia-Argentina va reunir imatges inesperades. Per exemple, Leo Messi lluint per primera vegada el braçalet de capità de l'"albiceleste". L'Argentina, que en tenia prou amb un punt per seguir viva en el Mundial, s'ho va prendre amb calma, tot i que va tenir el control i les millors oportunitats del partit. Messi, que va aparèixer amb comptagotes durant la primera part, va tenir més presència en una segona part en què Samaras -l'única punta dels grecs- va estar a punt de donar un disgust als argentins.

Però, a partir de llavors, Messi va fregar el gol en el llançament d'una falta i Demichelis va avançar els sud-americans. El defensa del Bayern es va aprofitar d'unes possibles mans de Milito per marcar l'1-0. I, si la lògica apuntava que Messi podia marcar, per fi, el primer gol en el Mundial, una vegada més la sort li va girar l'esquena i, coses del futbol, en una acció del barcelonista, el que va acabar sentenciant va ser el veterà Palermo.

Nigèria, 2 - Corea del Sud, 2

L'altre classificat del grup B és Corea del Sud, que va empatar amb Nigèria. Els africans van començar dominant el marcador gràcies a una diana de Kalu Uche, al minut 11, en rematar una passada d'Odiah. Els asiàtics van empatar abans del descans amb una rematada de Lee Jung Soo en una falta. I va ser precisament una falta el que va permetre als coreans avançar-se amb un gol de Park Chung Young. Nigèria va intentar remuntar, però només va poder igualar el marcador amb un gol de penal de Yakubu.