Futbol sala

L'Argentina es proclama campiona del món de futbol sala en derrotar Rússia en la final (5-4)

La selecció "albiceleste" va resistir la reacció final dels russos i s'ha convertit en la tercera campiona en mundials, després del Brasil i Espanya
Sarmiento i Cuzzolino

Dos dels herois argentins, Sarmiento i Cuzzolino, celebren el títol mundial (EFE)

L'Argentina es va coronar per primera vegada campiona del món de futbol sala en derrotar per 5-4 una potentíssima selecció russa que en els últims minuts de la final va remuntar dos gols i va estar a punt de forçar la pròrroga.

En la final, jugada al Coliseo El Pueblo, de Cali, les grans estrelles argentines van ser el porter Nicolás Sarmiento i Alan Brandi, que va marcar dos gols. Els altres tres dels sud-americans els van fer Vaporaki, Alamiro i Cuzzolino. En l'equip sud-americà també ha estat decisiu Maxi Rescia, el recent fitxatge del Catgas Santa Coloma.

Els russos van confiar una vegada més en el talent dels seus brasilers naturalitzats: Eder Lima va fer un "hat-trick" i Dmitri Liskov va marcar el quart.

L'Argentina ha establert un fet històric en aquest Mundial de Colòmbia. En les vuit edicions anteriors, la competició només havia tingut dos guanyadors: el Brasil i Espanya. Ara, l'"albiceleste" ajuda a fer més divers el palmarès de la Copa del Món.

NOTÍCIES RELACIONADES