L'Argentina empata amb Bolívia (1-1), on Messi i Mascherano juguen els 90 minuts

La selecció de l'Argentina ha empatat 1-1 amb la de Bolívia, en un partit de la fase de classificació per al Mundial. Els jugadors del Barça Messi i Mascherano han jugat els 90 minuts del partit. S'ha avançat la selecció de Bolívia amb un gol de Marcelo Martins Moreno al minut 55 de la segona part, i ha empatat l'argentí Ezequiel Lavezzi quatre minuts més tard, al minut 59.

Bolívia s'ha convertit en un malson per a la selecció Argentina. En els tres últims enfrontaments, 6 a 1 a La Paz, 1-1 a la Copa Amèrica d'aquest estiu, i aquest 11 del 11 del 11, un altre 1-1. El partit del Monumental ha tingut dues lectures. Sota l'òptica de l'"albiceleste", veure que el projecte Savella és no jugar a res, com deien els cronistes argentins. Disbauxa a la primera part i gol sorpresa de Marcelo Martins, en el minut 55, després d'una clamorosa errada de Demichelis. Poc després, l'empat de Lavezzi, en la primera pilota que tocava, quan l'Argentina apostava per jugar amb 4 davanters. I, finalment, l'errada del tantes vegades demanat Pastore en temps afegit, que li ha costat 2 punts a l'equip d'un desconegut Messi.

El blaugrana mereix capítol a part en un partit en què ha passat un autèntic calvari. A la primera part, com sempre que juga amb la seva selecció, intentant fer la jugada del Getafe, sense èxit. Fins i tot, quan després de la falta de torn, Higuaín marcava i l'equatorià Carlos Vera no aplicava la llei de l'avantatge, la sort no l'acompanyava. I el més insòlit. Xiulat per la seva afició. Desdibuixat, desconegut, i angoixat. Dimarts, nou capítol a Colòmbia, també al canal Esport3.

Mascherano, lesionat

Una acció desafortunada quan faltaven vint minuts per al final del partit va deixar el jugador del Barça KO sobre la gespa, amb problemes al turmell. Va mirar de seguir jugant però als 10 minuts va ser substituït. No sembla una lesió greu. En tot cas, ho determinaran les noves proves mèdiques que li faran aquest dissabte.

L'Uruguai goleja a Xile, sense Alexis

Alexis Sánchez no va poder jugar finalment l'Uruguai-Xile, d'aquesta fase de classificació. Havia de ser titular, però durant l'escalfament es va ressentir de la lesió muscular que l'ha tingut dos mesos de baixa al club blaugrana. Ara també li faran noves proves per determinar l'abast de la lesió. Pel que fa al partit, cap problema per a l'Uruguai, que es va desfer dels xilens amb un aclaparador 4 a 0. El jugador del Liverpool Luis Suárez va ser el gran protagonista en marcar tots els gols de l'enfrontament. En altres partits disputats aquest divendres, Colòmbia i Veneçuela van empatar a 1. I el Paraguai va derrotar l'Equador per 2 a 1.