Futbol internacional

L'Argentina derrota Veneçuela a Maracaibo gràcies als blaugranes Messi i Gabi Milito (0-2)

Els blaugranes Messi i Gabi Milito han estat els artífexs de la victòria de la selecció argentina a Veneçuela, en el segon partit de classificació per al Mundial de Sud-àfrica del 2010. Els dos jugadors del Barça han estat els autors dels dos únics gols del partit. El primer ha estat un cop de cap de Milito en el minut 16, després d'una centrada de Riquelme. Abans del final de la primera part, Messi ha sentenciat amb el 2-0 amb un xut des de la frontal de l'àrea. Els dos blaugranes tornen cap a Barcelona per començar a preparar el partit de dissabte contra el Vila-real.

Zanetti iguala Ayala

El defensa de l'Inter de Milà Javier Zanetti ha igualat el rècord de Roberto Fabián Ayala després de jugar 115 partits amb la selecció argentina de futbol. Zanetti, de 33 anys, és també el capità de la selecció que entrena Alfio Basile. Zanetti i Ayala, que també va debutar com a internacional el 1994 i es va retirar del combinat del seu país després de la passada Copa Amèrica, superen per 9 partits com a internacionals Diego Simeone (106), per 18 Óscar Ruggeri (97) i per 24 Diego Maradona (91).