Futbol

L'Argentina derrota els Estats Units (4-0) i es classifica per a la final de la Copa Amèrica

L'Argentina es planta a la final de la Copa Amèrica després de golejar la selecció amfitriona -els Estats Units- per 4 a 0. Messi, amb un gol i dues assistències, ha tornat a liderar l'"albiceleste". L'equip de Gerardo Martino s'enfrontarà a la final amb el guanyador del Colòmbia - Xile

Actualitzat

Messi ho ha tornat a fer. Per tercera vegada consecutiva ha conduït la selecció argentina a la final d'una gran competició, en aquest cas, la de la Copa Amèrica del centenari. Aquesta matinada ha tornat a donar una nova lliçó magistral de com es juga aquest esport. I ho ha fet ben aviat, en el minut tres, assistint Ezequiel Lavezzi, que ha marcat amb el cap l'1 a 0.

Però el millor encara havia d'arribar. A la mitja hora de joc, Messi s'ha preparat per llançar una falta. La posició no era la més idònia per a un esquerra, ja que la pilota estava escorada a l'esquerra. Però ja sabem que per al 10 "albiceleste" no hi ha res que sigui impossible. I així ha estat. La pilota ha superat la tanca i ha entrat per l'escaire de la porteria de Brad Guzan, que no ha pogut fer res per evitar-ho. Un gol que, a més a més, suposa superar el rècord històric de Gabriel Batistuta, i amb 55 gols es converteix en el màxim golejador de l'Argentina.

Un altre jugador que passa per un moment dolç és Gonzalo Higuaín. El jugador del Nàpols ha marcat el 3 a 0 després d'una passada de Lavezzi i un rebuig del porter nord-americà. El Pocho Lavezzi també ha estat protagonista de la jugada desgraciada del partit, en caure per damunt d'una tanca quan intentava controlar una pilota amb el pit. El diagnòstic ha estat una luxofractura del colze, que l'obligarà a passar pel quiròfan. El Pipita Higuaín ha estat l'encarregat de tancar el marcador després d'una altra assistència de Leo Messi, que ara mirarà de trencar la malastrugança i aconseguir un títol que l'Argentina fa 23 anys que no guanya.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut