Mundial

L'Argentina de Messi debuta en la segona jornada del Mundial

Avui comença el Mundial per a Leo Messi. L'Argentina debutarà a l'Ellis Park de Johannesburg contra Nigèria en partit corresponent al grup B. El primer partit de la jornada el jugaran Corea del Sud i Grècia, en l'altre partit d'aquest grup. Per la seva part, anglesos i nord-americans juguen en el partit que tanca la jornada.

Actualitzat
A l'Argentina totes les mirades estan centrades en el jugador del Barça. Els seguidors de l'"albiceleste" esperen que Messi faci amb la samarreta de la seva selecció el mateix que fa amb el Barça o el mateix que feia Maradona fa anys. Nigèria no disposarà del jugador del Chelsea Obi Mikel, lesionat, però tots els països africans volen fer un bon paper en el primer Mundial que es juga al seu continent.

En el mateix Grup B, però al sud del país, a Port Elizabeth, jugaran Corea del Sud i Grècia. Les dues seleccions volen començar amb bon peu, per no haver-se de jugar totes les opcions de passar a vuitens davant dels africans i dels favorits de grup, els argentins. La preparació dels grecs no ha estat del tot tranquil·la, ja que ahir els van entrar a robar a l'hotel de concentració.

El partit que tancarà la jornada enfrontarà els dos favorits del Grup C, Anglaterra i els Estats Units. El joc dels anglesos en la classificació i en els amistosos previs no han convençut ningú. Tenen la baixa del capità Rio Ferdinand i un deute pendent amb els seus seguidors després de ni tan sols classificar-se per jugar l'última Eurocopa. Els Estats Units, que ja és una selecció habitual en els Mundials, juga sense pressió i amb l'objectiu de superar la fase de grups, cosa que no va fer fa quatre anys a Alemanya.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut