Futbol

L'Argentina apallissa el Paraguai (6-1) amb un Messi brillant i jugarà la final de la Copa Amèrica

L'equip del "Tata" Martino goleja Paraguai (6-1) amb una gran actuació de Messi, que no ha marcat, però ha servit tres gols als seus companys i ha estat una amenaça constant per a la defensa rival

Actualitzat

La final de la Copa Amèrica està servida, després d'una exhibició de joc ofensiu de l'Argentina. La selecció "albiceleste", conduïda per un inspirat Leo Messi, no ha tingut compassió del Paraguai (6-1) i es jugarà el dissabte el títol davant Xile.

Al davanter blaugrana no li ha calgut marcar per ser considerat unànimement el millor del partit. Messi ha portat el pes de l'atac argentí i ha servit tres dels sis gols del seu equip, a més de donar una sensació de perill constant contra un superadíssim sistema defensiu paraguaià.

Marcos Rojo i Javier Pastore, abans de la mitja hora de joc, ja havien posat el 2-0 en el marcador. Tot i que Lucas Barrios, al límit del descans, ha escurçat diferències, dos gols pràcticament consecutius de Di María en la represa han dinamitat el partit. El Kun Agüero i Gonzalo Higuaín, ja en els compassos finals, s'han sumat al festival golejador dels de Martino.

L'Argentina buscarà dissabte seu primer títol continental des del 1993 davant una selecció xilena delerosa d'inscriure el seu nom per primera vegada en el palmarès de la Copa Amèrica. Un blaugrana (Claudio Bravo) o dos (Leo Messi i Javier Mascherano) afegiran un nou títol de campió continental menys d'un mes després d'haver guanyat la Champions amb el Barça. La gran final està servida.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut