Futbol

L'àrbitre andalús Fernández Borbalán xiularà el clàssic Reial Madrid - Barça al Bernabéu

L'àrbitre andalús David Fernández Borbalán serà l'encarregat de dirigir el clàssic Reial Madrid - Barça de Lliga, que es disputarà el pròxim dia 10 de desembre al Santiago Bernabéu. Fernández Borbalán és el col·legiat que va xiular la tornada de la Supercopa al Camp Nou, on Mourinho va agredir Tito Vilanova, posant-li el dit a l'ull, en una imatge que va fer la volta al món.

Actualitzat
A part de ser l'àrbitre del dit a l'ull, Fernández Borbalán també va ser el col·legiat que va dirigir el primer partit de Guardiola com a tècnic del primer equip del Barça. Va ser en la derrota al camp del Numància (1-0), el 31 d'agost del 2008. Si aquesta derrota és una anècdota de l'era victoriosa de Guardiola, també ho és dels duels que l'andalús ha arbitrat al Barça, ja que des del partit a Los Pajaritos, el Barça ha col·lecionat 9 victòries en els 9 duels següents amb Fernández Borbalán.

Pel que fa al Reial Madrid, Fernández Borbalán va dirigir l'empat a zero dels de Mourinho al camp del Racing de Santander. Des d'aleshores els blancs ho han guanyat tot i sumen dotze victòries consecutives.
Anar al contingut