Atletisme

L'aragonesa María José Poves succeeix María Vasco com a campiona d'Espanya de deu quilòmetres marxa

L'atleta aragonesa María José Poves s'ha imposat en la prova dels deu quilòmetres marxa dels Campionats d'Espanya, que se celebren aquest cap de setmana a Saragossa i que serveixen per confegir l'equip estatal que disputarà els pròxims Campionats d'Europa de Göteborg, a Suècia, del 7 al 13 d'agost. Poves ha superat Beatriz Pascual i Teresa Linares, i succeeix d'aquesta manera la catalana María Vasco, que no ha pogut competir per culpa d'una gastroenteritis.

Actualitzat

Vasco era la favorita per conquerir un nou títol de marxa, tot i que encara no havia competit enguany i, per tant, no disposa d'una marca mínima recent per participar en els Campionats de Göteborg. Malgrat tot, la nou vegades campiona d'Espanya podrà ser repescada per a l'europeu gràcies a les marques assolides la temporada passada.

En la 86a edició dels Campionats d'Espanya d'Atletisme, que per primer cop es disputen a Saragossa, hi participen gairebé 800 atletes. En joc estan els títols en totes les disciplines olímpiques tret dels 10.000 metres i la marató, que s'han disputat amb anterioritat.

Amb l'excepció de marxadors i maratonians, l'equip espanyol per als Campionats d'Europa de Göteborg es configurarà a partir dels resultats que es produeixin al llarg del cap de setmana.

Anar al contingut