Actualitat blanc-i-blava

Lara Bosch critica la gestió del Consell de l'Espanyol i diu que Sánchez Llibre és un "malalt"

El màxim accionista de l'Espanyol, José Manuel Lara Bosch, va criticar de manera contundent la gestió del Consell d'Administració del club, del qual desconfia plenament, i va dir que el president Daniel Sánchez Llibre és un "malalt". En un col·loqui organitzat per la Penya Blanc-i-blava d'Ulldecona, Lara Bosch es va oferir a pagar el 50% d'un nou consell professional. Les declaracions de Lara Bosch van arribar hores després que al matí el president de l'Espanyol va criticar l'oposició.

Actualitzat

A Ulldecona aquest divendres, dins els actes del desè aniversari de la penya blanc-i-blava d'aquesta població del Montsià, s'esperaven les paraules de Lara Bosch, després que hores abans el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, havia criticat l'oposició. El seu discurs va voler ser, en principi, conciliador i va assegurar que no està enfrontat amb el president. Però poc després, Lara va criticar durament Daniel Sánchez Llibre. D'entrada, per haver parlat sobre ell. Però també es va referir al conjunt del consell directiu, que troba excessiu.

Així, José Manuel Lara va trencar el silenci que s'havia imposat després de l'última junta d'accionistes i va ser molt crític amb el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre. El màxim accionista de l'Espanyol també va assegurar que no lluitarà mai per la presidència del club.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut