Aymeric Laporte entrenant-se amb la selecció francesa (Reuters)
Futbol

Laporte diu que va rebutjar el City i el Barça per agraïment a l'Athletic

El central francès, de 22 anys, confirma que va rebre ofertes aquest estiu però diu que "quedar-me era una forma d'agraïment. En el futur, ja ho veurem."

Actualitzat

El central de l'Athletic Aymeric Laporte assegura que va rebutjar l'estiu passat les ofertes del Manchester City de Guardiola i del Barça com a mostra d'agraïment al seu actual club.

En unes declaracions a la ràdio francesa RMC Sport, Laporte ha comentat que "l'Athletic ho és gairebé tot per a mi i quedar-me era una forma d'agraïment. Ells encara em necessiten uns anys més i estic content de poder ajudar-los a cada partit. Encara sóc jove i tinc marge de progressió. En el futur, ja ho veurem", ha indicat el central basc-francès, deixant entreveure que la seva decisió de continuar a l'Athletic no serà inamovible.

Laporte, de 22 anys, està a punt de debutar amb la selecció absoluta de França després que s'especulés sobre la possibilitat que jugués amb Espanya. "Cada mitjà de comunicació explica la seva història però crec que mai vaig parlar de la selecció espanyola com del meu objectiu primordial. Si fa set anys i mig que visc a Espanya i encara no tinc la nacionalitat espanyola!", ha indicat.     

Anar al contingut