Actualitat blaugrana

Laporta visita el vestidor abans d'un entrenament en què els jugadors han comprovat el malestar de l'afició

Joan Laporta s'ha reunit aquest matí amb els jugadors del primer equip, abans de l'entrenament, per parlar de la dolorosa derrota soferta davant el Getafe, una derrota que ha fet saltar totes les alarmes al barcelonisme, que veu perillar fins i tot el liderat a la Lliga. Ara, la incògnita és veure com reaccionarà l'equip en aquesta competició. Diumenge rep el Betis i els jugadors han tingut avui un altre tast del que els espera al Camp Nou. L'entrenament d'avui s'ha fet enmig de crits i insults d'alguns aficionats, que han mostrat la seva indignació al camp de la Masia.

Actualitzat

"Vergonya" ha estat la paraula més utilitzada pels aficionats que avui s'han desplaçat per veure l'entrenament. La plantilla, que ha saltat al camp de la Masia a quarts d'una, després de tenir una reunió al vestidor de gairebé mitja hora amb el cos tècnic, el president del club, Joan Laporta, i el secretari tècnic, Txiki Begiristain, ha estat rebuda amb xiulets per un centenar de seguidors amb ganes de descarregar la seva ira contra els jugadors després del ridícul que van fer al Coliseum Alfonso Pérez.

Aquesta vegada, ni Ronaldinho, que s'ha entrenat amb els seus companys en lloc de quedar-se al gimnàs com fa habitualment l'endemà del partit, no s'ha deslliurat de les crítiques, i fins i tot algun li ha demanat que deixés d'"enganyar" el club que li paga i que marxi d'una vegada al Milan.

"Pesseteros", "pocavergonyes" o "ganduls" han estat alguns dels qualificatius de l'afició, en un entrenament en què tot eren cares llargues i on només han faltat els lesionats Rafa Márquez i Thiago Motta. Rijkaard, que semblava aliè a tot aquest ambient enrarit, ha aprofitat la sessió per parlar a banda amb els futbolistes amb més pes de l'equip com Ronaldinho o Samuel Eto'o.

Un títol menys

La Supercopa d'Espanya és l'única copa que el Barcelona ha aixecat, fins ara, aquesta temporada, contra l'Espanyol. Un cop guanyada la Lliga de Campions de la temporada anterior, l'inici de la temporada actual era immillorable. Tant, que alguna declaració com la de Laporta dient que guanyarien set títols, ara, passa factura. Només tres dies després de dir-ho va arribar la primera decepció, i grossa: el Sevilla s'emportava la Supercopa d'Europa apallissant l'equip de Rijkaard per 3-0.

Una setmana després, un gol de Coro apartava el Barça del que pretenia com a tercer títol: la Copa Catalunya.

La tercera que s'escapava era la Copa Intercontinental. L'Internacional de Porto Alegre, sobre el paper molt inferior al Barça, va superar els blaugranes per 1-0. Nova decepció barcelonista, ja que per jugar aquest partit s'ha de guanyar la Lliga de Campions prèviament. I precisament aquest ha estat el penúltim títol que es va escapar. El Liverpool de Rafa Benítez va sentenciar al Camp Nou en guanyar per 1-2. La insuficient victòria a Anfield en la tornada només va servir per maquillar un nou fracàs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut