Actualitat blaugrana

Laporta responsabilitza Rijkaard, però li reitera la confiança, i l'holandès no entén que se'l qüestioni

Laporta ho ha dit molt clar: és un problema tècnic i és l'entrenador qui l'ha de resoldre. El president del Barça ha responsabilitzat l'holandès dels mals resultats de l'equip lluny del Camp Nou. Laporta creu que Rijkaard haurà d'adoptar totes les mesures que facin falta per fer reaccionar el primer conjunt blaugrana. Malgrat tot, el president ha dit que la seva directiva segueix recolzant Rijkaard. Hores abans, l'holandès havia dit que no entén que es qüestioni la seva continuïtat i que farà canvis.

Actualitzat

Segons ha manifestat Laporta, Rijkaard té el suport de tota la junta directiva, perquè "ell és qui coneix la situació en què es troben els jugadors i ja ha demostrat que és capaç de resoldre aquest tipus de problemes". No obstant, el president blaugrana ha assegurat que els mals resultats de l'equip lluny del Camp Nou és un "problema tècnic". Per això, Laporta ha instat el tècnic a "prendre les mesures necessàries per resoldre-ho". Laporta ha fet aquestes declaracions a l'aeroport del Prat, després d'aterrar procedent de Suïssa, on ha assistit a una reunió de la UEFA.

Rijkaard també parla

Rijkaard no entén que es qüestioni la seva continuïtat i només ha dit que farà canvis en l'equip perquè reaccioni. L'holandès asseurà a la banqueta alguns cracs i donarà entrada als joves, de cara al retorn de Lliga. I és que el tècnic del Barça considera que alguns dels millors jugadors han arribat al límit. El tècnic ha parlat hores abans que ho fes Laporta, just després de l'entrenament per preparar el debut a la Copa.

Si no hi ha un canvi, la cadira de Rijkaard sí que podria començar a trontollar. I d'ara fins Nadal, el Barça ha d'anar a Montjuïc, a Mestalla, a Lió i ha de rebre el Reial Madrid. Aquest és el marge d'actuació que té Rijkaard per canviar una dinàmica que, com ja va dir Puyol després del partit de Getafe, és producte d'un problema d'actitud. Aquest dimarts, en teoria, el compromís és més fàcil. Debut en Copa al camp de l'Alcoià. Abans que retorni la Lliga, a Rijkaard li esperen quinze dies llargs i durs. I la culpa la tenen els seus jugadors, que no van saber donar la talla a Getafe i la paraula "crisi" ha començat a sonar quan només s'han jugat dotze jornades de Lliga.

En aquests moments, Rijkaard es troba sol i no sembla tenir solucions per poder girar la truita. No ha donat pistes del que pensa fer, ha salvat els jugadors del darrere de la falta d'actitud detectada en alguns partits, ha demanat més compromís als cracs i s'ha mostrat molt sorprès quan se li ha preguntat si passa pel seu cap un relleu d'entrenador.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut