Barça

Laporta: "La junta actual està fent maniobres indecents per perjudicar el meu prestigi"

Joan Laporta ha insistit en una entrevista a Catalunya Informació que la junta actual fa maniobres indecents per perjudicar el seu prestigi. L'expresident del Barça i diputat al Parlament per Solidaritat Catalana per la Independència també ha dit que encara no té cap constància per les diligències que ha obert la fiscalia anticorrupció per investigar la seva gestió econòmica al club blaugrana arran de la denúncia presentada per un soci. "No em preocupa, que em deixin veure la 'due diligence', no hi ha res... tot està justificat", ha dit Laporta.

Actualitzat
L'expresident del FC Barcelona i diputat de Solidaritat Catalana per la Independència al Parlament de Catalunya, Joan Laporta, no té constància que la fiscalia hagi obert diligències per investigar la seva gestió al club, mentre que al mateix temps assegura que hi ha "unes maniobres indecents per perjudicar" el seu prestigi i la seva proposta política.

En una entrevista a Catalunya Informació, Laporta ha assegurat no tenir constància que la fiscalia hagi començat a investigar la seva gestió com a president del FC Barcelona. Fonts judicials van informar aquesta setmana que la fiscalia ha obert diligències per aclarir alguns punts de la gestió de Laporta al Barça arran de les presumptes irregularitats revelades en l'auditoria encarregada per la nova junta del club. Segons aquestes fonts, la investigació parteix d'una denúncia presentada per un soci del Barcelona i està basada en alguns apartats de l'auditoria, que va apuntar irregularitats econòmiques i financeres en la gestió de Laporta i va xifrar en 48,7 milions d'euros les pèrdues econòmiques acumulades en la seva etapa.

"No em preocupa, que em deixin veure la 'due diligence', no hi ha res... tot està justificat", ha dit Laporta, que ha insistit que durant la seva gestió al capdavant del club es van aconseguir els resultats econòmics més importants de la història de l'entitat. Segons Laporta, l'equip està funcionant millor que mai amb inversions que es van fer en el seu mandat: "Vam deixar un club sanejat que ha pogut fer front a totes les situacions que es van produint en el món del futbol".

Per Laporta, la seva gestió va deixar el club "sanejat, solvent i amb un equip que és la prova de la bona gestió". Laporta ha indicat que no el preocupa que l'investigui la Fiscalia perquè considera que "plou sobre mullat" i ha afegit que "aquesta obsessió per la meva persona la trobo fora de lloc".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut