Barça

Laporta explica que Samuel Eto'o no contesta les seves trucades

El València diu que no té cap oferta del Barça per Villa i, ahir, Joan Laporta va afirmar exactament al contrari en una entrevista a Televisió Espanyola. Fins i tot, la va quantificar deixant caure que s'aproxima als 40 milions d'euros, més que als 50. El president blaugrana va explicar també que Samuel Eto'o no contesta les seves trucades, tot i que abans tenien una "relació molt directa".

Actualitzat
Eto'o i Laporta cara a cara. Una escena, ara mateix, impossible. La relació és nul·la, fins al punt que el president diu que el camerunès ja no li agafa ni el telèfon. Divorci total entre club i Eto'o, que, si no canvien les coses, el dia 20 es presentarà al Camp Nou per posar-se a les ordres de Guardiola.

Villa continua esperant notícies a Astúries. El València ja té a sobre la taula l'oferta del Barça.

Un altre que espera és Filipe Luis. L'ultimàtum al Dépor pel lateral acaba avui. Si Lendoiro no accepta els vuit milions oferts pels blaugrana, el Barça, que no està disposat a esperar més, buscarà un altre objectiu.

En el capítol de renovacions, les de Puyol, Iniesta i Márquez estan, ara mateix, parades fins que els jugadors no tornin de les vacances.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut