Barça

Laporta espera que Márquez renovi ben aviat pel club i ho faci per diverses temporades

El president del Barcelona, Joan Laporta, es troba a Mèxic on ha inaugurat un centre d'ajut a joves amb risc d'exclusió social. Allà, lògicament, li han preguntat sobre el futur del mexicà del Barça, Rafa Márquez, i ha estat clar: diu que espera que renovi aviat i per uns quants anys. Laporta creu que Márquez "és una peça clau d'aquest equip, i el Barça farà un esforç per satisfer el jugador perquè continuï". El contracte de Márquez acaba el 2010. Laporta també ha afegit que el lideratge de l'equip és una bona notícia, però que és aviat per fer balanços. El jugador ha dit des del seu país que li agradaria acabar la seva carrera al Barça.

Actualitzat
"Tenim una predisposició total perquè Márquez renovi, i tinc el convenciment que les dues parts posarem el que calgui perquè el Rafa continuï uns anys més al Barça, i fins i tot que pugui acabar la seva carrera esportiva al Barça, per què no? És un home que me l'aprecio molt", ha explicat Laporta.

Obra social blaugrana

Laporta, que ha estat acompanyat pel defensa mexicà del Barcelona, Rafael Márquez, ha mostrat el seu orgull per presidir un club "que ha pres una decisió molt important, que és el de crear una fundació que ara a Mèxic brinda suports de salut i psicosocial per als nens". La Fundació del Barcelona invertirà un total de 300.000 euros fins a l'any 2010 per al funcionament dels seus centres a les comunitats mexicanes. El dirigent ha confirmat, a més, que la fundació del club ha fet una donació d'1,5 milions d'euros a la Unicef per a programes d'ajuda.

Márquez ha destacat que l'objectiu d'aquests centres és atendre els nens d'una manera integral per millorar les seves oportunitats de desenvolupament i allunyar-los de la delinqüència.
Anar al contingut