Barça

Laporta: "Em sento preparat, i cada dia tinc més il·lusió per tornar a ser president del Barça"

Joan Laporta, que va ser president del F. C. Barcelona del 2003 al 2010, ha expressat la seva voluntat de tornar a presidir el club blaugrana un cop acabi l'actual mandat, que serà, si no s'avancen les eleccions, el 2016. "Em sento preparat i cada dia tinc més il·lusió per tornar a ser president del Barça", ha dit. De tota manera, no ha confirmat que acabi sent candidat. Laporta, tanmateix, considera que el decret de la fiscalia d'arxivar la demanda de responsabilitat que va presentar el club contra ell l'exonera de qualsevol responsabilitat econòmica en la seva etapa de president.

Actualitzat
Joan Laporta, que va ser president del FC Barcelona del 2003 al 2010, ha expressat la seva voluntat de tornar a presidir el club blaugrana un cop acabi l'actual mandat, que serà, si no s'avancen les eleccions, el 2016. "Em sento preparat i cada dia tinc més il·lusió per tornar a ser president del Barça", ha dit. De tota manera, no ha confirmat que acabi sent candidat. Laporta, tanmateix, considera que el decret de la fiscalia d'arxivar la demanda de responsabilitat que va presentar el club contra ell l'exonera de qualsevol responsabilitat econòmica en la seva etapa de president.

Laporta ha explicat que està ple d'il·lusió i que té moltes ganes de fer coses noves pel Barça. "A un home se'l pot destrossar, però no se'l pot derrotar si continua dempeus. Jo continuo dempeus i lluitant per la veritat". També ha explicat que ha perdonat l'actual junta, tot i que continua lluitant perquè es faci justícia, i això el fa mirar endavant. Segons l'expresident, aquesta junta "té obsessió per destruir tot el que vam construir amb molt d'esforç i treball".

Ha parlat de casos concret, com el tema Abidal, que considera que "no s'ha portat bé i la decisió final ha perjudicat la imatge del club". També ha criticat que hagin deixat marxar Guardiola, els ha acusat d'haver pactat amb els violents i de perdre valors que havien fet únic el club.

Laporta ha explicat que té "molt bona relació amb Pep Guardiola, que va ser l'única persona que es va pronunciar a favor de la nostra gestió", i de qui creu que no s'ha tractat com es mereix. També ha acusat l'actual president, Sandro Rosell, de mentir amb la publicitat de Qatar Airways a la samarreta. "Jo sóc més de portar Unicef a la samarreta", ha opinat.

De Valdés ha dit que: "Si se'n va el Víctor (Valdés) és perquè la junta no aconsegueix que es quedin persones tan importants com Guardiola o ell". I per acabar, s'ha referit a la renovació dels estatuts: "Espero que una de les modificacions dels estatuts no sigui que Joan Laporta no es pot presentar", ha conclòs.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut