Actualitat blaugrana

Laporta demana la mobilització als socis per votar contra la moció

Les primeres paraules en públic de Joan Laporta des que sap que s'haurà de sotmetre a un vot de censura van ser de contraatac. En el seu discurs durant els actes de celebració del cinquantè aniversari de la Penya Barcelonista de Premià de Mar, Laporta va demanar la mobilització als socis per votar contra la moció. També va fer referència, sense citar-los, a l'impulsor del vot de censura, Oriol Giralt, i a l'exvicepresident del club Sandro Rosell.

Actualitzat

El president del Barcelona, Joan Laporta, va iniciar ahir la seva particular campanya electoral de cara a la votació de censura que haurà d'afrontar destacant els seus èxits al capdavant del club i comparant-se amb el promotor de la moció, Oriol Giralt, recentment fotografiat amb membres del col·lectiu radical Boixos Nois, en subratllar que la seva junta no es fa fotos "amb criminals".

Laporta va acudir a la celebració del 50 aniversari de la Penya Barcelonista de Premià de Mar, on va deixar clar que lluitarà al màxim per no ser censurat pels socis i on va insistir que la seva tasca al capdavant del club "ha millorat el Barça". A més, el president del Barcelona va insistir que la directiva està "pagant el fet d'haver estat independent i de no cedir davant els interessos mediàtics i polítics", i es va mostrar "confiat" que el barcelonisme protagonitzarà una "mobilització contra el vot de censura".

Laporta va defensar la seva gestió al capdavant del club afirmant que està "molt orgullós d'aquests cinc anys" i va assegurar, a més, que treballa en la formació d'un "projecte esportiu novament il·lusionant, similar al que vam iniciar el 2003". En un intent de ratificar el seu compromís amb el club, el president va manifestar que tots els membres de la junta "tenen les seves professions" i que "cap d'ells manté interessos directes en el món del futbol". "Els nostres negocis no depenen del que passi en un camp de futbol", va expressar.

Anar al contingut