Barça

Laporta deixa entreveure que les eleccions seran a final de temporada

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va deixar entreveure que les eleccions a la presidència de l'entitat catalana podrien ser al final de temporada, fins i tot en una jornada sense futbol, i que consultarà aquesta idea al cos executiu, inclòs el tècnic, Josep Guardiola. Pel president barcelonista, el club decidirà la data de les eleccions "en el moment que consideri millor per als interessos del Barça". Laporta va acabar reconeixent que "potser, la millor solució és acabada la temporada, faríem una sèrie d'accions per fomentar la participació", va afegir.

Actualitzat
Laporta va assistir dilluns a la nit a la posada de llarg de la precandidatura d'Alfons Godall, vicepresident primer del club, que va anunciar que presenta la seva candidatura a les eleccions per assolir la presidència blaugrana. Pel president barcelonista, el club decidirà la data de les eleccions "en el moment que consideri millor per als interessos del Barça".

"En principi no està previst que estigui en l'ordre del dia de Vic (reunió del consell aquest divendres), tret que hi hagi algun membre de la junta que vulgui introduir aquest assumpte. Però seria precipitat. Jo no vaig dir que (les eleccions) serien en un dia de partit. Vaig dir que seria el dia en què penséssim que hi hagués la màxima participació", va argumentar.

"El normal seria que fos dia de partit, però no volem que perjudiqui l'equip. Aquí haurem de valorar tots els condicionants. Potser, la millor solució és acabada la temporada. Faríem una sèrie d'accions per fomentar la participació", va afegir.

Sobre quina situació s'hauria de donar per concretar definitivament la data, el mandatari blaugrana no va voler esplaiar-se en excés, encara que va assenyalar que també desitja consultar-la amb l'equip executiu de l'entitat. "A mi m'agradaria que tots els estaments del club, em refereixo a la direcció general corporativa, a la junta directiva i al cos tècnic, i també a la secretaria tècnica, coneguin aquesta data i que considerin que és la correcta perquè no perjudiqui els interessos i el funcionament del club, i els seus àmbits de responsabilitat", va justificar Laporta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut