Barça

Laporta defensa la seva gestió en la venda dels terrenys de Can Rigalt

Després del laude arbitral que condemna la Barça a pagar 47 milions per desfer la venda d'una part dels terrenys de Can Rigalt, el president responsable de l'operació ha parlat per defensar la seva gestió

Actualitzat

L'expresident del FC Barcelona Joan Laporta ha defensat la venda de 10.000 metres dels terrenys de Can Rigalt l'any 2005 durant el seu mandat després que un laude judicial obliga el club blaugrana a pagar 47 milions d'euros per desfer aquella operació. A les xarxes socials, l'advocat ha explicat que ell no tenia coneixement d'un arbitratge que dubta que s'hagi iniciat durant el període que ell era president.

Laporta també afegeix que "com a conseqüència de la bona feina que va fer possible l'acord entre el FCB, l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i la companyia Feca-Endesa, es va aconseguir revaloritzar" els terrenys.

Joan Laporta reclama al club que expliqui quan va tenir coneixement del conflicte, qui i quan va interposar la demanda, quin ha estat l'incompliment que condemna el Barça i per què "s'ha estat amagant durant tant de temps aquest conflicte", per acabar demanant la publicació immediata del laude arbitral "a fi que tots els socis i sòcies del FCB tinguem coneixement de com s'ha arribat a aquesta situació".

Sala i Martín dóna suport a Laporta

Xavier Sala i Martín, que va ser tresorer del Barça durant l'última etapa de Laporta a la presidència del club, ha recordat que l'operació de venda la va comandar un directiu que també és a l'actual Junta de Josep Maria Bartomeu: "Això ho va negociar Jordi Moix", a qui ha acusat de voler "vendre a una determinada empresa, cosa que la final no va passar". Sala i Martín ha recordat que "va portar els directius d'aquesta empresa, que eren amics seus".

L'economista s'ha mostrat sorprès per l'existència del litigi en declaracions a RAC1: "No ha estat ni informat ni aprovisionat, i curiosament no estava a les memòries. Com és que no estava aprovisionat? Com és que a la campanya electoral no es va dir res? Escolti, que hi ha la possibilitat que paguem 47 milions."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut