L'holandès Guus Hiddink és l'entrenador de l'Anzhí (Foto: Reuters)
Barça

L'Anjí rus desmenteix haver ofert 250 milions d'euros al Barça pel fitxatge de Leo Messi

L'Anjí Makhatxkalà, un dels clubs més rics del futbol rus, ha desmentit rotundament haver ofert al Barça l'astronòmica xifra de 250 milions d'euros pel fitxatge de l'argentí Leo Messi, com va informar aquesta setmana la premsa espanyola. "En aquesta informació no hi ha ni una gota de veritat", ha dit Guerman Tkachenko, membre del consell director del club de la república nord-caucasiana russa del Daguestan, al diari rus "Sport-Express".

Actualitzat
L'Anjí Makhatxkalà, un dels clubs més rics del futbol rus, ha desmentit rotundament haver ofert el Barça l'astronòmica xifra de 250 milions d'euros pel fitxatge de l'argentí Leo Messi, com va informar aquesta setmana la premsa espanyola. "En aquesta informació no hi ha ni una gota de veritat", ha dit Guerman Tkachenko, membre del consell director del club de la república nord-caucasiana russa del Daguestan, al diari rus "Sport-Express".

Tkachenko ha afegit: "No ja escriure sobre això, sinó fins i tot fer una pregunta sobre aquest assumpte significa no entendre com està dissenyat el sistema esportiu de l'Anjí, quins són els seus principis i prioritats". Segons el diari "Mundo Deportivo", l'astre argentí va rebutjar l'oferta d'un equip rus, -el nom no es citava a la informació, encara que posteriorment altres mitjans van parlar de l'Anzhí- que s'oferia a pagar la clàusula de rescissió de 250 milions d'euros i estava disposat a pagar Messi 30 milions d'euros a l'any per tres temporades. Messi no només va rebutjar l'oferta, sinó que va acceptar tot seguit el contracte de renovació que li va posar sobre la taula el Barça fins al 2018.

El propietari de l'Anjí és el multimilionari rus d'origen daguestànic, Suleiman Kerimov, la fortuna del qual s'estima en uns 8.000 milions de dòlars. L'Anzhí, que és segon classificat de la lliga russa, té a les seves files el futbolista més ben pagat del món, el camerunès Samuel Eto'o, que també va militar en l'equip blaugrana i que cobra 20 milions d'euros per temporada.

L'equip daguestànic, que militava fins fa poc a la segona divisió russa, va saltar per primera vegada al panorama internacional quan va fitxar el brasiler Roberto Carlos, a qui va pagar 5,5 milions d'euros per temporada. Actualment, Roberto Carlos ha penjat ja les botes i treballa com a assistent del nou tècnic de l'equip, l'holandès Guus Hiddink.
Anar al contingut