Atletisme

Lance Armstrong participarà en la marató de Nova York

L'edició d'aquest any de la marató de Nova York tindrà un debutant ben especial: Lance Armstrong. Un cop retirat del ciclisme l'any passat, el nord-americà ha volgut mantenir el contacte amb l'esport. Això sí, el set vegades campió del Tour està experimentant, als 35 anys, les dificultats de preparar-se per a la prova dels 42 quilòmetres i 195 metres. De moment, la seva intenció a Nova York és cobrir la distància en, com a molt, una hora per sobre del guanyador.
Tot i ser triatleta abans de convertir-se en ciclista professional, Lance Armstrong afirma que no ha corregut mai més de 21 quilòmetres. Però el nord-americà és un home de reptes. El seu debut en la marató serà en una plaça gran, a Nova York, el 5 de novembre. Quan falten només onze dies per a la prova, Armstrong ja preveu que els 42.195 metres seran molt complicats.

L'objectiu del texà és arribar, com a molt, una hora més tard que el vencedor. Ho tindrà difícil, perquè d'entre els 37.000 atletes que competiran a Nova York hi ha estrelles com el campió olímpic Fabio Baldini o el plusmarquista mundial Paul Tergat. Coneixent, però, l'esperit de superació d'Armstrong, tot és possible.