Una imatge de l'Amsterdam Arena (@AFCAjax)
Futbol internacional

L'Amsterdam Arena passarà a dir-se oficialment Johan Cruyff Arena

Les tres parts han fet oficial un acord coincidint amb el mateix dia que l'exfutbolista i l'exentrenador holandès hauria complert 70 anys

Actualitzat

La direcció de l'Amsterdam Arena, la directiva de l'Ajax i l'alcaldia d'Amsterdam han acordat aquest dimarts que l'estadi passi a dir-se Johan Cruyff Arena com a homenatge a l'exfutbolista i exentrenador holandès, que avui hauria complert 70 anys. Les tres parts han fet oficial un acord que serveix per homenatjar la figura d'un dels mites de la història de l'Ajax i del futbol holandès, que va morir el passat 24 de març del 2016.

Segons ha anunciat l'Ajax en un comunicat oficial, "les tres parts volen que el millor futbolista d'Holanda rebi un homenatge digne". També explica que Jordi Cruyff, en nom de la família, ha declarat que estava "content i honrat" davant la decisió de canviar el nom de l'estadi.

El canvi de nom de l'estadi serà oficial en sis mesos després de l'acord d'intencions al qual s'ha arribat aquest dimarts i també s'ha anunciat la intenció de posar-li el nom de Johan Cruyff a un carrer o plaça de la capital holandesa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut