Cristiano Ronaldo, durant un entrenament de la selecció portuguesa a Lisboa
Futbol internacional

L'amistós Bèlgica-Portugal es disputarà finalment a la localitat portuguesa de Leiria el 29 de març

Les dues federacions han acordat que el partit es jugui a Leiria, una població situada a 150 quilòmetres al nord de Lisboa, i no a Brussel·les, com estava previst, per l'alerta decretada a la capital belga arran dels atemptats terroristes

Actualitzat
Les federacions de Bèlgica i Portugal han acordat mantenir el partit amistós que enfrontarà les seleccions de tots dos països dimarts que ve, 29 de març, tot i que el duel no es jugarà a Brussel·les, com estava previst, sinó a la localitat portuguesa de Leiria.

En un comunicat conjunt, els responsables dels dos organismes han explicat que el partit no es podrà disputar a Brussel·les a causa del nivell d'alerta decretat a la capital belga pels atemptats terroristes d'ahir. No obstant això, el duel tindrà lloc a la mateixa hora a la localitat portuguesa de Leiria, situada a 150 quilòmetres al nord de Lisboa.

"L'alteració de lloc del partit es va decidir en 24 hores amb l'objectiu que els aficionats de totes dues seleccions fossin informats tan de pressa com fos possible", expliquen en el comunicat. La Reial Federació de Futbol de Bèlgica ha agraït la flexibilitat mostrada per la seva homòloga portuguesa, entitat que va expressar la seva "total solidaritat amb el poble belga en aquest moment particularment dolorós".
Anar al contingut