Lamar Odom arriba a Vitòria i posa amb els colors del Laboral Kutxa

L'exestrella de la NBA ja ha arribat al País Basc. El flamant fitxatge del Laboral Kutxa ha posat a la cèntrica plaça de la Virgen Blanca i s'ha fotografiat amb l'alcalde de la ciutat. Un dels primers actes oficials de l'aler pivot, que ha firmat incialment fins a final de temporada, serà presenciar en directe el duel d'Eurolliga contra el Barça dels seus nous companys.

Actualitzat

Vitòria ja té la seva estrella mediàtica. Lamar Odom ha arribat aquest dimecres a la capital alabesa enmig d'una forta expectació i ja ha posat amb la bufanda del seu nou equip, el Laboral Kutxa, al centre de la ciutat. Odom ha arribat al País Basc després de completar un viatge de 23 hores des dels Estats Units i ha declarat sentir-se "feliç i content" de poder tornar a jugar a bàsquet i amb moltes ganes de fer "una bona segona part de la temporada". 

Odom ha firmat autògrafs i s'ha fotografiat amb un nombrós grup d'aficionats que no s'han volgut perdre l'arribada de l'exjugador de Los Angeles Clippers, Miami Heat, Dallas Mavericks i Los Angeles Lakers a la plaça de la Virgen Blanca. Fins i tot l'alcalde de Vitòria, Javier Maroto, hi ha xerrat una estona i li ha assegurat que la ciutat és l'indret "on es menja més bé". 

El Laboral Kutxa encara no ha anunciat quan presentarà oficialment el jugador, de 34 anys. El que sí que és segur és que Odom presenciarà aquest dijous al Buesa Arena el partit del Top 16 de l'Eurolliga contra el Barça. Probablement, debutarà aquest dissabte en l'enfrontament de la Lliga Endesa contra el Valladolid. 

Odom ha firmat pel Laboral Kutxa per al que resta de temporada, amb opció a un any més. El jugador es trobava sense equip després d'una carrera marcada pels escàndols i per la seva d'addició a les drogues. La premsa nord-americana està seguint molt de prop la seva incorporació al bàsquet europeu.  

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut