Copa

L'Almeria elimina el Reus de la Copa (3-1)

Un gol de Sergio Pérez a la primera part i un d'Aguza i un de Rioja, a la segona, han posat punt final a la Copa pels roig-i-negres que només han pogut retallar distàncies en el temps afegit de les botes de Linares

El CF Reus s'acomiada de la Copa després de caure a l'Estadi dels Jocs Mediterranis davant l'Almería (3-1). Sergio Pérez ha avançat el conjunt andalús a la mitja hora de joc amb un gol de cap i, instants després, els andalusos han estat a punt de fer el segon, però una bona intervenció de Pol Freixanet ho ha evitat.

Després del descans, els de Xavi Bartolo han intentat reaccionar, però, lluny d'aconseguir-ho, han vist com el 2-0 pujava en el marcador després d'una gran jugada de Chema Núñez per la banda que Aguza ha sabut rematar amb un toc molt ben definit.

En el temps afegit, el CF Reus ha fet el de l'honor de les botes de Linares, que ha superat per sobre el porter andalús després que la pilota rebotés en un defensa. En el darrer sospir, Pol ha abandonat els pals dels reusencs per pujar a rematar l'última jugada, però només ha servit perquè l'Almeria sentenciés amb el tercer després d'una carrera de Rioja.