Lluita per la pilota durant el Reus-Nàstic
Lluita per la pilota durant el Reus-Nàstic
Futbol

LaLiga denuncia càntics ofensius en el derbi entre Reus i Tarragona de Segona, i en l'Alabès - Barça de Primera

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol i la Comissió Antiviolència tenen a les seves mans l'informe que els ha remès la Lliga

Actualitzat

LaLiga ha enviat al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol i a la Comissió Antiviolència el seu informe setmanal d'incidents antiesportius a la jornada del cap de setmana de primera i segona divisió, amb especial protagonisme de dos partits amb presència d'equips catalans.

Vuit minuts abans del començament del derbi de segona entre el Reus i el Nàstic de Tarragona (1-1), a l'escalfament, uns 150 aficionats locals pertanyents al grup conegut com "RedBlacks" van entonar de forma coordinada durant 10 segons "Puta Nàstic i Puta Tarragona". LaLiga destaca que el Reus "va emetre un missatge contra la violència i els insults per la megafonia de l'estadi". En el minut 29 aquests mateixos aficionats van tornar a proferir càntics ofensius contra el Nàstic, mentre que en els minuts 48 i 89 aquests càntics insultants es van sentir en boca dels aficionats visitants.

A Primera Divisió, en el minut 21 del partit entre l'Alabès i el FC Barcelona (0-2), uns 600 seguidors bascos del grup "Iraultza 1921 Fanatics" van entonar el trist clàssic "Puta Barça Puta Barça eh, eh", que no va ser secundat per la resta d'aficionats a l'estadi de Mendizorrotza.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut