Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional
Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional
Futbol

LaLiga demana als clubs que no assisteixin a les reunions de la Federació Espanyola de Futbol

L'òrgan que aplega els clubs professionals de Primera i Segona Divisió creu que la convocatòria d'aquestes reunions no s'ajusta als estatuts federatius

Actualitzat

LaLiga ha recomanat als seus membres que no assisteixin a les reunions dels òrgans de direcció de la Reial Federació Espanyola de Futbol programats per aquests dimarts i dimecres. L'associació que aplega els clubs de Primera i Segona Divisió considera que aquestes convocatòries no compleixen amb les exigències dels estatuts federatius.

En una nota als seus associats LaLiga explica que la funció de convocar aquestes reunions correspon en exclusiva al president de la Federació, Ángel María Villar, que està empresonat en el marc de l'operació Soule, i no a la secretaria general. La patronal del futbol espanyol recomana als clubs que, en cas d'assistir, facin constar la disconformitat amb la vàlida constitució de l'òrgan.

En aquest mateix comunicat de LaLiga, l'entitat que presideix Javier Tebas fa constar que "en els òrgans federatius il·legítimament convocats es tractaran punts relacionats amb la causa objecte d'investigació, així com també correspon a aquests òrgans l'aprovació d'aspectes controvertits i objectes d'investigació com comptes anuals, pressupostos i modificacions estatutàries perjudicials per als interessos de la Lliga de Futbol Professional i les seves entitats associades".

D'una altra banda, LaLiga també ha anunciat la seva intenció de personar-se com a acusació particular en la causa que se segueix a l'Audiència Nacional contra Ángel María Villar i de demanar la intervenció judicial de la federació espanyola.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut