Nemanja Bjelica ha rebut el premi al millor jugador d'Eurolliga. (EFE)
Nemanja Bjelica ha rebut el premi al millor jugador d'Eurolliga. (EFE)
Bàsquet

L'aler pivot Nemanja Bjelica és escollit millor jugador de l'Eurolliga de la temporada

El jugador del Fenerbahçe ha estat el més votat pels tècnics. Completen el quintet ideal Milos Teodosic (CSKA), Vassilis Spanoulis (Olympiacos), Felipe Reyes (Reial Madrid) i Boban Marjanovic (Estrella Roja)

Carolina PonsActualitzat

L'aler pivot serbi del Fenerbahçe Ulker Istanbul Nemanja Bjelica ha estat elegit millor jugador de l'Eurolliga (MVP) en la present temporada en un acte a Madrid un dia abans que comenci la Final Four de la màxima competició continental.

La decisió ha estat dels entrenadors de tots els equips participants en el torneig. Els votants han reconegut la feina feta per l'internacional serbi d'entre els cinc elegits prèviament per al quintet ideal de la temporada que el completen Milos Teodosic (CSKA), Vassilis Spanoulis (Olympiacos), Felipe Reyes (Reial Madrid) i Boban Marjanovic, pivot de l'Estrella Roja. Excepte aquest últim, els altres disputaran la Final Four, que començarà divendres al Barclaycard Center de Madrid amb les semifinals CSKA de Moscou-Olympiacos i Reial Madrid-Fenerbahçe. Aquests partits, així com la final, seran transmesos en directe per Esport3.

Bjelica ha agraït a la seva família "el seu suport de tots aquests anys", als seus companys d'equip i entrenadors, i ha destacat el "moment històric" que viu el club turc, que participa per primera vegada en una Fase Final de l'Eurolliga.

Altres jugadors reconeguts han estat Taylor Rochestie (Niznhy Novgorod), que ha rebut el trofeu Alphonso Ford com a màxim anotador de la temporada, Bryant Dunston (Olympiacos), com a millor defensor de la competició i Bogdan Bogdanovic (Fenerbahçe) el de millor jugador jove per segon any consecutiu.
Anar al contingut