Víctor Claver (fcbarcelona.cat)
Víctor Claver (fcbarcelona.cat)
Bàsquet

L'aler pivot del FC Barcelona Lassa Víctor Claver passa pel quiròfan i serà baixa quatre setmanes

Un jugador més que s'afegeix a la llista de lesionats blaugrana d'aquest començament de temporada

Actualitzat

Victor Claver és l'última víctima de la plaga de lesions que afecta el primer equip del FC Barcelona Lassa. Aquest dimecres, a la pista del Maccabi de Tel Aviv, l'aler pivot va patir una lesió a l'escafoide de la ma esquerra. Segons ha comunicat el club blaugrana, Claver serà operat aquest divendres a la tarda i s'espera que estigui de baixa unes quatre setmanes.

Els blaugrana hauran d'afrontar el clàssic d'aquest diumenge contra el Reial Madrid a la Lliga Endesa (18:30) sense l'escorta Pau Ribas, que es va trencar el tendó d'Aquil·les, també a l'Eurolliga, a la pista de l'Estrella Roja de Belgrad, i el pivot Shane Lawal, que es va lesionar el genoll esquerre als Jocs de Rio.

Son dubte pel partit de diumenge al Palau el capità Joan Carles Navarro, que va patir una lesió muscular a la cuixa esquerra a mitjans d'octubre, i l'aler pivot Justin Doellman (es va esquinçar el turmell esquerre a mitjans d'octubre en el partit d'Eurolliga contra el Fenerbahçe). Petteri Koponen, ha recuperat de l'accident de cotxe que va patir durant la pretemporada, va agafant ritme de joc.

 

Anar al contingut