Matthew Lojeski amb la samarreta de la selecció belga (Foto: Reuters)
Matthew Lojeski amb la samarreta de la selecció belga (Foto: Reuters)
Bàsquet

L'aler Matthew Lojeski passa proves mèdiques com a pas previ abans de firmar amb el FC Barcelona Lassa

L'aler ha estat un dels homes claus de l'Olympiacos aquestes últimes 4 temporades, però es recupera d'una lesió al tendó d'Aquil·les

Actualitzat

L'aler Matthew Lojeski ha visitat Barcelona com a pas previ a firmar un contracte amb el FC Barcelona Lassa. Aquest jugador nord-americà de 31 anys, però amb doble nacionalitat belga, ha jugat les últimes 4 temporades a l'Olympiacos grec. Aquesta última temporada, en 46 partits amb el club grec entre competicions domèstiques i Eurolliga, ha acreditat unes estadístiques d'11,1 punts, 4 rebots i 2,1 assistències per partit en 22 minuts a la pista, amb un 60,1% d'encert en els llançaments de 2 punts i un 43,2% en els triples.

Lojeski no va poder disputar l'última Final Four amb l'Olympiacos per culpa d'una lesió al tendó d'Aquil·les, i per això el Barça ha volgut conèixer de primera mà com va la recuperació del jugador abans d'oferir-li en ferm un contracte. El club blaugrana ja ha desestimat aquest mateix estiu el fitxatge del base del València Basket Guillem Vives per aquest motiu.

Si finalment es tanca l'operació, Lojeski serà la quarta incorporació del Barça per al nou projecte del tècnic Sito Alonso, després de les arribades de dos francesos, el base Thomas Heurtel i l'aler pivot Adrien Moerman, i de l'aler pivot targarí Pierre Oriola.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut