Fórmula 1

L'alemany Sebastian Vettel confirma l'hegemonia dels Red Bull als entrenaments del Circuit de Catalunya

El millor temps obtingut per l'alemany Sebastian Vettel, vigent campió del món, no ha fet més que confirmar en el segon dia d'entrenaments al Circuit de Montmeló que l'escuderia Red Bull tornarà a ser el rival a batre a partir del 27 de març a l'arrencada del Mundial de Fórmula 1. Vettel, com també va fer dimarts el seu company Mark Webber, ha rebaixat el millor temps de tots els entrenaments al traçat català, després de rebaixar el crono a 1.21.865. D'aquesta manera, i a la recta final de les sèries preparatòries abans de l'arrencada del Mundial, Red Bull es presenta com l'equip amb els monoplaces més ràpids.

Actualitzat
Vettel ha aconseguit la seva millor marca en la sèrie del matí, mentre que el segon millor temps l'ha obtingut el suís Sébastien Buemi (Toro Rosso), amb 1.22.396, i el tercer ha estat per al rus Vitali Petrov (Lotus-Renault), amb 1.22.670. El quart millor temps l'ha marcat el britànic Lewis Hamilton (McLaren), amb 1.22.888, i el cinquè millor crono ha estat per al brasiler Felipe Massa (Ferrari), amb 1.23.324.

Ferrari ja ha provat el nou paquet aerodinàmic i el sistema d'escapaments nou. L'asturià Fernando Alonso es posarà al volant del Ferrari divendres i dissabte, en les dues últimes sessions abans d'arrencar el Mundial a final de març.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut