Pablo Pérez celebra el gol de l'Alcorcón (Foto: @LaLiga)

L'Alcorcón guanya per la mínima el Reus (1-0)

El Reus ha encadenat la tercera derrota consecutiva i ha posat fi a la tranquil·litat que hi havia al vestidor de l'equip que dirigeix el tècnic victorià Natxo González

Amb un gol de cap de Pablo Pérez a vint minuts del final, n'ha tingut  prou l'Alcorcón per superar el Reus (1-0). L'equip de Natxo Gonzalez ha sumat la seva tercera derrota consecutiva de la temporada davant un rival que surt del descens. Amb la pressió de conèixer la victòria del Nàstic davant el Getafe i la seva possible caiguda al lloc de cuer en cas de perdre a Santo Domingo, l'Alcorcón ha sortit a la gespa a la recerca d'un triomf balsàmic que a la fi li ha permès recuperar una mica de confiança.

L'equip tarragoní, que arribava a Madrid després de dues derrotes consecutives davant de l'Osca i el Llevant, ha trigat un quart d'hora a acomodar el seu plantejament tàctic, i a partir d'aquest moment ha demostrat més fermesa que el seu rival, al qual només ha inquietat amb la dupla atacant formada per Fran Carbia i Máyor, un vell conegut de l'afició del Nàstic. En el minut 34, l'Alcorcón ha tingut l'ocasió més clara de la primera meitat amb una rematada de cap d'Oscar Plànol a la carrera que ha sortit desviada.

Després de la represa, el Reus ha buscat amb insistència el gol, però no ha arribat. En plena fase d'avorriment pel poc futbol de tots dos equips, en el minut 70 Carlos Bellvís ha posat una centrada des de l'esquerra que Pablo Pérez ha rematat de cap fins al fons de la xarxa. Un minut després, el migcampista asturià ha pogut ampliar la diferència del seu equip amb una rematada creuada, després d'una assistència de Martín Luque, que ha tret el porter Edgar Badia. Amb aquestes dues accions el partit s'ha animat per l'ambició de l'Alcorcón de marcar el segon gol, cosa que va poder aconseguir amb una altra rematada de Pablo Pérez.