Copa del Rei

L'Alabès supera l'Alcorcón en l'anada dels quarts de la Copa del Rei amb 2 gols d'Ibai en 6 minuts (0-2)

Ibai Gómez ha entrat en el camp en el minut 88. Temps suficient per fer els dos gols que han donat el triomf a l'Alabès, i gairebé el pas a semifinals de la Copa del Rei

Daniel AlentoActualitzat

L'Alabès s'ha imposat per 0-2 a l'Alcorcón en l'ensopit partit que ha obert l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei. Tots dos equips han presentat unes alineacions sense molts dels seus jugadors habituals, l'Alcorcón perquè vol centrar-se a la Lliga i l'Alabès considerant que el seu rival juga a la Segona Divisió.

Els primers 45 minuts, amb els dos equips jugant amb molta precaució per no cometre errors que el seu contrincant pogués aprofitar, s'ha tancat sense cap ocasió de gol. El joc tàctic, amb molta participació del mig del camp i poc ritme, ha continuat a la segona meitat. L'única jugada destacable fins els últims minuts, un gol anul·lat en una jugada d'estratègia en el minut 51 a Ruben Sobrino, de l'Alabès, per un clar fora de joc.

Les accions han començat a endurir-se així que s'acostava el final del matx, i l'àrbitre s'ha vist forçat a treure les corresponents targetes grogues. En el minut 90, en el primer xut a porta destacable de tot el matx, Ibai Gómez, tot just entrat en joc, ha anotat el 0-1 amb un xut ras i ben col·locat. Tot seguit, els de casa s'han quedat amb 10 per l'expulsió de Bellvís. En el temps de descompte, en el minut 94, en un xut de falta directa, Ibai ha tornat a marcar aprofitant al màxim els 5 minuts que ha jugat.

El dimarts 24 de gener, a les 19.15, es disputarà a Mendizorrotza el partit de tornada d'aquesta eliminatòria de quarts.