Els jugadors de l'Alabès celebren eufòrics la classificació per a la final de la Copa del Rei (Reuters)
Futbol

L'Alabès demanarà que la final de la Copa del Rei es jugui a San Mamés

El màxim accionista del conjunt vitorià ha assegurat que demanarà al president de la RFEF que la final del 27 de maig contra el Barça es disputi a Bilbao

Actualitzat

El màxim accionista de l'Alabès, Josean Querejeta, ha confirmat en diferents entrevistes radiofòniques que el conjunt vitorià demanarà que l'estadi de San Mamés sigui la seu de la final de la Copa del Rei del 27 de maig. 

"Vull que es jugui la final a Bilbao. Demanarem a Villar que es jugui a San Mamés. La capacitat del Calderón i San Mamés és semblant. San Mamés és més modern i ens agafa més a prop. No crec que l'Athletic posi cap problema per jugar la final allà", ha explicat Querejeta en declaracions al programa "El Transistor" d'Onda Cero.

"El Barça pot jugar moltes finals; nosaltres no... i seria important facilitar als nostres aficionats la seva presència a la final. Segur que l'afició de l'Athletic està encantada que un equip basc jugui a San Mamés la final", ha afegit Querejeta.

Tot i la petició de l'Alabès, només tres dies després de la final de Copa està previst un concert de Guns N'Roses a San Mamés, fet que podria complicar els desitjos del cub vitorià.

Per la seva banda, el Barça ja ha deixat entreveure que demanarà el Santiago Bernabéu com a seu per ser l'estadi amb més capacitat possible tot i ser conscient de l'oposició del Reial Madrid. Tot i això, la Federació Espanyola de Futbol té altres plans diferents als de l'Alabès i als del Barça. L'estadi que té més suports per ser l'escenari de la final és el Vicente Calderón. 

Anar al contingut