Bàsquet

Lakovic aposta fort de cara a la Final Four: "Aquest any sí"

Jaka Lakovic ha mostrat el seu optimisme sense embuts de cara a la Final Four de l'Eurolliga. L'eslovè creu que el Barça és favorit per guanyar el títol continental "perquè durant tota la temporada hem demostrat un nivell altíssim, del millor a Europa i a Espanya, sense alts i baixos". Lakovic creu que aquest "és l'any" del seu equip per guanyar l'Eurolliga, després d'arribar a les fases finals de Praga el 2006 i Berlín el 2009 i caure en semifinals en tots dos casos. "Ara ho tenim tot per fer aquest salt definitiu i guanyar aquest títol", sosté el base. "Només ens falta aquest títol, però crec que aquest any, sí", ha dit.

Actualitzat
Lakovic creu que el Barcelona ha après del que va succeir l'any passat, quan va caure en semifinals davant el CSKA, el seu rival de divendres que ve. "Hem de ser fidels al nostre estil: jugar ràpid, amb transicions, amb bona defensa, el que hem fet durant tota la temporada. Cal mantenir aquest estil a qualsevol preu i no deixar-los imposar el seu, més lent, més de buscar sempre el cinc contra cinc. Aquesta va ser la diferència l'any passat", reflexiona.

De la temporada passada a la d'ara, el Barcelona ha crescut i el CSKA, que ja no compta amb Ettore Messina a la banqueta, sembla haver retrocedit, una sensació que anima el Barça: "Ells han canviat i nosaltres també, per això espero que sigui el nostre any."
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut