ACB

L'Akasvayu vol revenjar-se del Madrid a Vistalegre i l'AXA Barça visita la pista del cuer

A la Lliga ACB, la jornada d'aquest dissabte estarà marcada pel partit de Vistalegre entre el Reial Madrid i l'Akasvayu Girona. El líder rep el vuitè classificat. Aquest podria ser, doncs, un dels enfrontaments de quarts de final si es mantenen les posicions. L'Akasvayu, massa irregular, es trobarà un dels equips que li dóna més problemes. Aquesta temporada, l'equip madridista ha guanyat ja a Fontajau, i també va eliminar els gironins a la Copa del Rei. Per la seva banda, l'AXA Barça buscarà la victòria a la pista del Lleó per intentar escalar alguna posició en el tram final de la temporada.

Actualitzat

Duel Gasol-Reyes

Tota l'atenció la centrarà el duel entre Marc Gasol i Felipe Reyes, primer i tercer respectivament en el rànquing de valoració d'aquesta temporada. Qui demà pot fer història és Darryl Middleton. Si juga un sol minut, es convertirà en l'home amb més presències en la història de l'equip gironí. Fins ara, Middleton ha jugat 186 partits, els mateixos que Francesc Solana.

El Barça juga a Lleó

L'Axa Barça, per la seva banda, visitarà el Lleó. Ho farà amb la confirmació que Pepe Sánchez ha renunciat a la selecció argentina. El base es vol centrar únicament en el Barça, i és per això que deixa passar l'oportunitat de participar en els Jocs Olímpics. Els de Xavi Pascual són ara quarts. Aquest dissabte poden aprofitar el cansament dels lleonesos, que aquest dijous van jugar a Múrcia i hauran de tornar a la pista amb menys de 48 hores de descans. El Lleó ha perdut els tres últims partits jugats a casa.

Anar al contingut