Copa ULEB

L'Akasvayu venç l'Unics Kazan i s'enfrontarà a les semis contra el Dinamo de Moscou

L'Akasvayu ha guanyat l'Unics Kazan (75-66) i s'ha classificat per a les semifinals de la Copa ULEB. El conjunt gironí ha començat massa tou en defensa i sense controlar el rebot defensiu. El partit era obert, sense gaire ritme i s'ha arribat al descans amb empat a 36. A la represa, un triple de McDonald ha servit per trencar el matx i agafar una còmoda renda que s'ha mantingut fins al final. Marc Gasol i McDonald, amb 19 punts cadascun, han estat els jugadors més destacats del partit. El rival per un lloc en la final serà el Dinamo de Moscou, entrenat per Pesic.

El Dinamo de Moscou, el rival dels gironins

El rival de l'Akasvayu, vigent campió de la FIBA Cup, serà el Dinamo de Moscou. L'equip de Svetislav Pesic s'ha imposat clarament al Turow (78-63), en un partit que han dominat des del primer quart. Domercant, amb 22 punts i 6 de 6 en triples, ha estat imparable per als russos, que també han rebut bones aportacions de Vujanic i Javtokas. David Logan, amb dinou punts, ha estat el millor per als polonesos, condemnats per una lamentable estadística en triples: vuit encerts de trenta intents.