Bàsquet

L'Akasvayu Girona vol continuar amb la ratxa de victòries davant el ViveMenorca a Fontajau

L'Akasvayu Girona jugarà aquesta tarda a partir de les sis contra el ViveMenorca a Fontajau i buscarà mantenir la bona ratxa de resultats des que ha començat el campionat: de moment ha guanyat els quatre partits que ha jugat. Els gironins reben el penúltim classificat de la Lliga ACB amb l'etiqueta de favorits, tot i tenir les baixes importants de Thorton i Salenga al perímetre. Els menorquins, que només han sumat una victòria en quatre jornades, esperen donar la sorpresa aprofitant l'experiència en la direcció de Nacho Rodríguez i el bon treball sota els taulers de Chris Moss.

Actualitzat
L'equip gironí compta els partits per victòries i aquesta tarda té una bona oportunitat per ampliar aquesta ratxa triomfal contra el ViveMenorca, el penúltim classificat. Pesic continua amb problemes al perímetre per les lesions de Thorton i Salenga però l'Akasvayu ha demostrat que no se'n ressent. El tècnic serbi reconeix que el seu equip és el favorit.

El ViveMenorca arriba amb un balanç d'una victòria i tres derrotes. L'experiència en la direcció de Nacho Rodríguez i l'aportació de Chris Moss sota els taulers sustenten el joc menorquí, que troba a faltar l'encert d'un dels fitxatges que havia de ser referència, l'aler croat Marino Badzaric. El partit començarà a les sis, a Fontajau, una hora abans de l'horari habitual per no trepitjar-se amb el Madrid-Barça.
Anar al contingut