L'Akasvayu Girona supera amb comoditat el Lagun Aro Bilbao a Fontajau (97-80)

L'Akasvayu Girona ha superat amb comoditat el Lagun Aro (97-80) i els de Pesic acaben l'any sense haver perdut cap partit a Fontajau aquesta temporada. Amb la classificació per a la Copa del Rei assegurada i sense deixar el tercer lloc de la taula, els gironins només han tingut rival en el primer quart de partit, en què els bascos han arribat a anar per davant en el marcador. Una situació que ja no s'ha repetit més. Marc Gasol ha estat estel·lar i s'ha erigit com a màxim anotador amb 20 punts.

Amb la classificació per a la Copa del Rei a la butxaca i amb el tercer lloc de l'ACB consolidat, l'Akasvayu Girona ha sumat una nova victòria a Fontajau davant l'afició en un partit pràcticament intranscendent davant el Lagun Aro Bilbao. Els gironins encara no han perdut cap partit a casa aquesta temporada. Ja en el partit, els bascos només han aguantat el ritme dels gironins en el primer quart. En bona part d'aquests deu primers minuts, els visitants han dominat el marcador, però en el parcial s'hi ha acabat imposant l'Akasvayu per 23-21.

A partir del segon quart, l'Akasvayu ja ha trencat el partit amb un parcial d'11-0 (34-21); un avantatge que ja no ha perdut en tot el partit. Al descans, els de Pesic han marxat amb un contundent 51-37 al seu favor.

En el tercer i quart períodes, els gironins han sabut mantenir l'avantatge i ja no han deixat escapar el partit. Marc Gasol ha estat estel·lar i s'ha erigit com a màxim anotador del partit amb 20 punts.També destaquen els 15 punts de Marinovic, els 13 de McDonald, els 11 de Bagaric i els 10 de Fucka. Del Lagun Aro s'han salvat Rancik, amb 19 punts, i Weis i Montáñez, amb 15 i 13 punts, respectivament.