L'Akasvayu Girona s'endú una disputada victòria de la pista de l'Unicaja de Màlaga (89-90)

L'Akasvayu Girona s'ha endut una disputadíssima victòria de la difícil pista de l'Unicaja de Màlaga, en un dels partits més complicats de la temporada. Fins als darrers dos segons de partit no s'ha decidit el guanyador en un emocionant final, en què Salenga ha estat clau amb una cistella de dos punts quan els de Pesic perdien d'un punt. Els gironins trenquen la ratxa dels malaguenys de quatre triomfs seguits. Carlos Cabezas, de l'Unicaja, ha estat el màxim anotador amb 19 punts.

A la pista de l'Unicaja, l'Akasvayu Girona tenia un dels partits més complicats de la temporada. I ho ha estat. Els malaguenys afrontaven el partit, després de quatre victòries seguides i quarts a la classificació, just darrere dels de Pesic. El partit ha estat igualadíssim i fins als últims segons no s'ha decidit el guanyador. Els dos equips han entrat en l'últim minut amb un igualat 86-86. A dos segons per al final i quan l'Akasvayu perdia d'un punt, Salenga ha estat clau per a la victòria gironina amb una cistella de dos que ha situat el definitiu 89-90.

Els de Pesic han sortit molt forts a la pista de l'Unicaja, on han començat guanyant de set (7-14). Els malaguenys, però, han reaccionat ràpid i de seguida han establert la igualada amb un parcial de 7-0 (14-14). A partir d'aquí el domini en el marcador ha estat un teva-meva, si bé als dos primers períodes s'han imposat els locals (28-20 i 44-43). En el tercer quart, la lluita ha continuat sent un frec a frec i amb un 69-69 s'ha tancat el tercer període. En el darrer quart, la sort ha estat de cara dels gironins, que han estat més encertats a cistella i Salenga, amb el seu encert, ha rubricat la victòria dels gironins, que es refermen en la tercera posició.