Novak Djokovic va guanyar l'edició del Masters 1000 de Madrid del 2016 (www.madrid-open.com)
Novak Djokovic va guanyar l'edició del Masters 1000 de Madrid del 2016 (www.madrid-open.com)
Tenis

L'Ajuntament de Madrid denuncia davant Anticorrupció el conveni amb l'organització del Masters 1000 de tenis de Madrid

L'Ajuntament que dirigeix l'alcaldessa Manuela Carmena sospita d'irregularitats en el contracte firmat amb l'empresa organitzadora del Masters 1000 de Madrid

Actualitzat

L'Ajuntament de Madrid ha denunciat davant la Fiscalia Anticorrupció els contractes que l'equip de govern d'Alberto Ruiz Gallardón va firmar amb l'empresa organitzadora de l'Open de Tenis, perquè considera que es podria haver donat un cas de malversació. La denúncia posa en qüestió el conveni de l'Ajuntament amb Madrid Trophy Promotion (TMP) per a la celebració del torneig de tenis de la ciutat fins al 2021 amb una aportació inicial d'un milió i mig anual d'euros que el 2009 es va incrementar fins als 5,3 milions i el 2010, fins als 10,4.

La portaveu municipal, Rita Maestre, ha explicat que tot i la denúncia l'Ajuntament de la capital d'Espanya no pensa rescindir ni renegociar el contracte perquè "el principi de prudència ha de prevaldre sempre", i qui ha de dictaminar si hi ha irregularitats no és el consistori, "sinó els jutges". L'Ajuntament de Madrid, a més, considera que ha de "seguir mantenint aquest servei", ja que es tracta d'un esdeveniment "bo i positiu per a la ciutat".

Anar al contingut